//= filemtime($_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/template/css/font-awesome.min.css'); ?> --> -->
Сухий корм Пан Кот зі смаком яловичини 10кг
Сухий корм для котів Пан Кот 10 кілограмів - спеціально розроблений на основі м'яса, що містить збалансовану комбінацію вітамінів і мікроелементів, підтримує на відповідному рівні імунну систему кішок, враховуючи її фізіологічні особливості. Містить таурин для здоров'я очей і серця. Склад: 30 %, жири 15%
Сухий корм для котів Пан Кот зі смаком курки 10кг
Пан-Кіт для дорослих кішок - це повноцінний раціон, що містить все необхідне для підтримки життя та здоров'я вашого вихованця. Збалансований склад враховує фізичні потреби тварини. Корм підходить для повсякденного вживання.
Рецептура корму Пан-Кот Мікс розроблена таким чином, що забезпечує кішку необхідною комбінацією компонентів, зміцнює та підтримує імунну систему. Продукт збагачений вітамінно-мінеральним комплексом. У основі лежать м'ясні компоненти (курка, яловичина, риба). Вміст білків – 30%. Корми українського виробництва виготовляють із місцевих продуктів. Хоча він відноситься до економ-сегменту, але забезпечить домашню тварину необхідними поживними речовинами. У гранул зручні розмір та форма.
Збалансований корм на основі м'яса курки для дорослих кішок. Він чудово задовольнить потреби у білках, жирних кислотах, харчових волокнах, вітамінах та мінералах, зберігаючи чудову фізичну форму кішки. Спеціально розроблена формула для кішок з помірною активністю, які переважно живуть у приміщенні
Сухий корм для котів Пан Кот мікс 10кг
Майонез Hellmann's створений з натуральних компонентів та відрізняється ароматним смаком. Консистенція майонезу густа та однорідна. Майонез Hellmann's покращить смак багатьох салатів, відмінно поєднується з м'ясними стравами та птицею.Майонез Hellmann's створений з натуральних компонентів та відрізняється ароматним смаком. Консистенція майонезу густа та однорідна. Майонез Hellmann's покращить смак багатьох салатів, відмінно поєднується з м'ясними стравами та птицею.Майонез Hellmann's створений з натуральних компонентів та відрізняється ароматним смаком. Консистенція майонезу густа та однорідна. Майонез Hellmann's покращить смак багатьох салатів, відмінно поєднується з м'ясними стравами та птицею.Майонез Hellmann's створений з натуральних компонентів та відрізняється ароматним смаком. Консистенція майонезу густа та однорідна. Майонез Hellmann's покращить смак багатьох салатів, відмінно поєднується з м'ясними стравами та птицею.Майонез Hellmann's створений з натуральних компонентів та відрізняється ароматним смаком. Консистенція майонезу густа та однорідна. Майонез Hellmann's покращить смак багатьох салатів, відмінно поєднується з м'ясними стравами та птицею.Майонез Hellmann's створений з натуральних компонентів та відрізняється ароматним смаком. Консистенція майонезу густа та однорідна. Майонез Hellmann's покращить смак багатьох салатів, відмінно поєднується з м'ясними стравами та птицею.Майонез Hellmann's створений з натуральних компонентів та відрізняється ароматним смаком. Консистенція майонезу густа та однорідна. Майонез Hellmann's покращить смак багатьох салатів, відмінно поєднується з м'ясними стравами та птицею.Майонез Hellmann's створений з натуральних компонентів та відрізняється ароматним смаком. Консистенція майонезу густа та однорідна. Майонез Hellmann's покращить смак багатьох салатів, відмінно поєднується з м'ясними стравами та птицею.
Майонез Hellmann's Original 625мл
Майонез Hellmann's створений з натуральних компонентів та відрізняється ароматним смаком. Консистенція майонезу густа та однорідна. Майонез Hellmann's покращить смак багатьох салатів, відмінно поєднується з м'ясними стравами та птицею.
Бісквітне печиво Савоярді від Gullon Savoiardi Bizcocho виготовляють за традиційним італійським рецептом. Кондитерське виробництво Marini, як можна здогадатися з назви, розташоване в Вероні, Італія. Печиво Савоярді використовують у багатьох рецептах десертів, але головний із них — це тірамісу. На батьківщині бісквітного печива точно знають: ідеальне Савоярді має бути повітряним, але піддатливим до просочення верхніх шарів і з властивістю зберігати пористий центр. За повітряну структуру та витончену форму Савоярді часто називають дамські пальчики. Печиво з Італії, дійсно, стало легендою й отримало самобутню роль у традиційних італійських десертах.Бісквітне печиво Савоярді від Gullon Savoiardi Bizcocho виготовляють за традиційним італійським рецептом. Кондитерське виробництво Marini, як можна здогадатися з назви, розташоване в Вероні, Італія. Печиво Савоярді використовують у багатьох рецептах десертів, але головний із них — це тірамісу. На батьківщині бісквітного печива точно знають: ідеальне Савоярді має бути повітряним, але піддатливим до просочення верхніх шарів і з властивістю зберігати пористий центр. За повітряну структуру та витончену форму Савоярді часто називають дамські пальчики. Печиво з Італії, дійсно, стало легендою й отримало самобутню роль у традиційних італійських десертах.Бісквітне печиво Савоярді від Gullon Savoiardi Bizcocho виготовляють за традиційним італійським рецептом. Кондитерське виробництво Marini, як можна здогадатися з назви, розташоване в Вероні, Італія. Печиво Савоярді використовують у багатьох рецептах десертів, але головний із них — це тірамісу. На батьківщині бісквітного печива точно знають: ідеальне Савоярді має бути повітряним, але піддатливим до просочення верхніх шарів і з властивістю зберігати пористий центр. За повітряну структуру та витончену форму Савоярді часто називають дамські пальчики. Печиво з Італії, дійсно, стало легендою й отримало самобутню роль у традиційних італійських десертах.Бісквітне печиво Савоярді від Gullon Savoiardi Bizcocho виготовляють за традиційним італійським рецептом. Кондитерське виробництво Marini, як можна здогадатися з назви, розташоване в Вероні, Італія. Печиво Савоярді використовують у багатьох рецептах десертів, але головний із них — це тірамісу. На батьківщині бісквітного печива точно знають: ідеальне Савоярді має бути повітряним, але піддатливим до просочення верхніх шарів і з властивістю зберігати пористий центр. За повітряну структуру та витончену форму Савоярді часто називають дамські пальчики. Печиво з Італії, дійсно, стало легендою й отримало самобутню роль у традиційних італійських десертах.Бісквітне печиво Савоярді від Gullon Savoiardi Bizcocho виготовляють за традиційним італійським рецептом. Кондитерське виробництво Marini, як можна здогадатися з назви, розташоване в Вероні, Італія. Печиво Савоярді використовують у багатьох рецептах десертів, але головний із них — це тірамісу. На батьківщині бісквітного печива точно знають: ідеальне Савоярді має бути повітряним, але піддатливим до просочення верхніх шарів і з властивістю зберігати пористий центр. За повітряну структуру та витончену форму Савоярді часто називають дамські пальчики. Печиво з Італії, дійсно, стало легендою й отримало самобутню роль у традиційних італійських десертах.Бісквітне печиво Савоярді від Gullon Savoiardi Bizcocho виготовляють за традиційним італійським рецептом. Кондитерське виробництво Marini, як можна здогадатися з назви, розташоване в Вероні, Італія. Печиво Савоярді використовують у багатьох рецептах десертів, але головний із них — це тірамісу. На батьківщині бісквітного печива точно знають: ідеальне Савоярді має бути повітряним, але піддатливим до просочення верхніх шарів і з властивістю зберігати пористий центр. За повітряну структуру та витончену форму Савоярді часто називають дамські пальчики. Печиво з Італії, дійсно, стало легендою й отримало самобутню роль у традиційних італійських десертах.Бісквітне печиво Савоярді від Gullon Savoiardi Bizcocho виготовляють за традиційним італійським рецептом. Кондитерське виробництво Marini, як можна здогадатися з назви, розташоване в Вероні, Італія. Печиво Савоярді використовують у багатьох рецептах десертів, але головний із них — це тірамісу. На батьківщині бісквітного печива точно знають: ідеальне Савоярді має бути повітряним, але піддатливим до просочення верхніх шарів і з властивістю зберігати пористий центр. За повітряну структуру та витончену форму Савоярді часто називають дамські пальчики. Печиво з Італії, дійсно, стало легендою й отримало самобутню роль у традиційних італійських десертах.Бісквітне печиво Савоярді від Gullon Savoiardi Bizcocho виготовляють за традиційним італійським рецептом. Кондитерське виробництво Marini, як можна здогадатися з назви, розташоване в Вероні, Італія. Печиво Савоярді використовують у багатьох рецептах десертів, але головний із них — це тірамісу. На батьківщині бісквітного печива точно знають: ідеальне Савоярді має бути повітряним, але піддатливим до просочення верхніх шарів і з властивістю зберігати пористий центр. За повітряну структуру та витончену форму Савоярді часто називають дамські пальчики. Печиво з Італії, дійсно, стало легендою й отримало самобутню роль у традиційних італійських десертах.
Видатним кави Bravos Classic насолоджуються у всьому світі, а в Угорщині з нього починають день. Ідеальне поєднання всіх якостей справжньої кави роблять його неповторним. Ця міцна і оксамитова суміш має дух Південної Америки і серце чорної Африки. Добірні зерна робусти - родом з Африки - надають напою насиченість і шоколадний аромат, а високогірна арабіка, вирощена в тропічній зоні Африки, Азії і Латинської Америки, дає незвичайну м'якість. Завдяки вдалому співвідношенню купажу зерен, в одній чашці кави міститься достатня кількість кофеїну, щоб розбудити Вас з ранку, або ж продовжити бадьорість духу на протязі всього дня. Це чудовий варіант для приготування традиційної кави еспресо, капуччіно, лате. Еспресо виходить з густою стійкою пінкою і яскраво вираженим смаком і тривалим післясмаком. Кава Bravos Classic має чудовий баланс смаку, аромату і розміру зерен. Для цінителів інтенсивного міцної кави, якісний, натуральний за приємною ціною. Склад: Арабіка - 30 % Робуста - 70 %
Сорт кави: перший.
Ступінь обжарювання зерен: темна.
Вміст кофеїну: висока.
Походження зерна: Бразилія, Латинська Америка, Азія, Африка. Країна виробник : Угорщина.
Вага: 1 кг.
Пакування : фольгований вакуумний пакет з клапаном
. Кількість в ящику: 12 шт.,
Термін зберігання : 24 місяці.
Обладнання : ідеальний для кавоварок еспресо, крапельних а також автоматичних кавомашин.
Видатною кавою Bravos Classic насолоджуються у всьому світі, а в Угорщині з неї починають день. Ідеальне поєднання всіх якостей справжньої кави роблять її неповторною. Ця міцна й оксамитова суміш має дух Південної Америки та серце чорної Африки. Добірні зерна робусти — родом з Африки — надають напою насиченості та шоколадного аромату, а високогірна арабіка, вирощена в тропічній зоні Африки, Азії та Латинської Америки, дає незвичайну м'якість. Завдяки вдалому співвідношенню купажу зерен, в одній чашці кави міститься достатня кількість кофеїну, щоб розбудити Вас зранку, або ж продовжити бадьорість духу впродовж усього дня. Це чудовий варіант для приготування традиційної кави еспресо, капучино, лате. Еспресо виходить із густою стійкою пінкою і чітко окресленим смаком і тривалим посвішенням. Кава Bravos Classic має чудовий баланс смаку, аромату та розміру зерен. Для поціновувачів інтенсивної міцної кави, якісний, натуральний за приємною ціною. Склад: Арабіка — 30% Робуста — 70% Сорт кави: перша. Ступінь обсмажування зерен: темна. Вміст кофеїну: високий. Походження зерна: Бразилія, Латинська Америка, Азія, Африка. Країна-виробник: Угорщина. Вага: 1 кг. Паковання: фольгований вакуумний пакет із клапаном. Кількість у ящику: 12 шт. Термін зберігання: 24 міс. Обладнання: ідеальний для кавоварок еспресо, крапельних а також автоматичних кавомашин.Видатною кавою Bravos Classic насолоджуються у всьому світі, а в Угорщині з неї починають день. Ідеальне поєднання всіх якостей справжньої кави роблять її неповторною. Ця міцна й оксамитова суміш має дух Південної Америки та серце чорної Африки. Добірні зерна робусти — родом з Африки — надають напою насиченості та шоколадного аромату, а високогірна арабіка, вирощена в тропічній зоні Африки, Азії та Латинської Америки, дає незвичайну м'якість. Завдяки вдалому співвідношенню купажу зерен, в одній чашці кави міститься достатня кількість кофеїну, щоб розбудити Вас зранку, або ж продовжити бадьорість духу впродовж усього дня. Це чудовий варіант для приготування традиційної кави еспресо, капучино, лате. Еспресо виходить із густою стійкою пінкою і чітко окресленим смаком і тривалим посвішенням. Кава Bravos Classic має чудовий баланс смаку, аромату та розміру зерен. Для поціновувачів інтенсивної міцної кави, якісний, натуральний за приємною ціною. Склад: Арабіка — 30% Робуста — 70% Сорт кави: перша. Ступінь обсмажування зерен: темна. Вміст кофеїну: високий. Походження зерна: Бразилія, Латинська Америка, Азія, Африка. Країна-виробник: Угорщина. Вага: 1 кг. Паковання: фольгований вакуумний пакет із клапаном. Кількість у ящику: 12 шт. Термін зберігання: 24 міс. Обладнання: ідеальний для кавоварок еспресо, крапельних а також автоматичних кавомашин.Видатною кавою Bravos Classic насолоджуються у всьому світі, а в Угорщині з неї починають день. Ідеальне поєднання всіх якостей справжньої кави роблять її неповторною. Ця міцна й оксамитова суміш має дух Південної Америки та серце чорної Африки. Добірні зерна робусти — родом з Африки — надають напою насиченості та шоколадного аромату, а високогірна арабіка, вирощена в тропічній зоні Африки, Азії та Латинської Америки, дає незвичайну м'якість. Завдяки вдалому співвідношенню купажу зерен, в одній чашці кави міститься достатня кількість кофеїну, щоб розбудити Вас зранку, або ж продовжити бадьорість духу впродовж усього дня. Це чудовий варіант для приготування традиційної кави еспресо, капучино, лате. Еспресо виходить із густою стійкою пінкою і чітко окресленим смаком і тривалим посвішенням. Кава Bravos Classic має чудовий баланс смаку, аромату та розміру зерен. Для поціновувачів інтенсивної міцної кави, якісний, натуральний за приємною ціною. Склад: Арабіка — 30% Робуста — 70% Сорт кави: перша. Ступінь обсмажування зерен: темна. Вміст кофеїну: високий. Походження зерна: Бразилія, Латинська Америка, Азія, Африка. Країна-виробник: Угорщина. Вага: 1 кг. Паковання: фольгований вакуумний пакет із клапаном. Кількість у ящику: 12 шт. Термін зберігання: 24 міс. Обладнання: ідеальний для кавоварок еспресо, крапельних а також автоматичних кавомашин.Видатною кавою Bravos Classic насолоджуються у всьому світі, а в Угорщині з неї починають день. Ідеальне поєднання всіх якостей справжньої кави роблять її неповторною. Ця міцна й оксамитова суміш має дух Південної Америки та серце чорної Африки. Добірні зерна робусти — родом з Африки — надають напою насиченості та шоколадного аромату, а високогірна арабіка, вирощена в тропічній зоні Африки, Азії та Латинської Америки, дає незвичайну м'якість. Завдяки вдалому співвідношенню купажу зерен, в одній чашці кави міститься достатня кількість кофеїну, щоб розбудити Вас зранку, або ж продовжити бадьорість духу впродовж усього дня. Це чудовий варіант для приготування традиційної кави еспресо, капучино, лате. Еспресо виходить із густою стійкою пінкою і чітко окресленим смаком і тривалим посвішенням. Кава Bravos Classic має чудовий баланс смаку, аромату та розміру зерен. Для поціновувачів інтенсивної міцної кави, якісний, натуральний за приємною ціною. Склад: Арабіка — 30% Робуста — 70% Сорт кави: перша. Ступінь обсмажування зерен: темна. Вміст кофеїну: високий. Походження зерна: Бразилія, Латинська Америка, Азія, Африка. Країна-виробник: Угорщина. Вага: 1 кг. Паковання: фольгований вакуумний пакет із клапаном. Кількість у ящику: 12 шт. Термін зберігання: 24 міс. Обладнання: ідеальний для кавоварок еспресо, крапельних а також автоматичних кавомашин.Видатною кавою Bravos Classic насолоджуються у всьому світі, а в Угорщині з неї починають день. Ідеальне поєднання всіх якостей справжньої кави роблять її неповторною. Ця міцна й оксамитова суміш має дух Південної Америки та серце чорної Африки. Добірні зерна робусти — родом з Африки — надають напою насиченості та шоколадного аромату, а високогірна арабіка, вирощена в тропічній зоні Африки, Азії та Латинської Америки, дає незвичайну м'якість. Завдяки вдалому співвідношенню купажу зерен, в одній чашці кави міститься достатня кількість кофеїну, щоб розбудити Вас зранку, або ж продовжити бадьорість духу впродовж усього дня. Це чудовий варіант для приготування традиційної кави еспресо, капучино, лате. Еспресо виходить із густою стійкою пінкою і чітко окресленим смаком і тривалим посвішенням. Кава Bravos Classic має чудовий баланс смаку, аромату та розміру зерен. Для поціновувачів інтенсивної міцної кави, якісний, натуральний за приємною ціною. Склад: Арабіка — 30% Робуста — 70% Сорт кави: перша. Ступінь обсмажування зерен: темна. Вміст кофеїну: високий. Походження зерна: Бразилія, Латинська Америка, Азія, Африка. Країна-виробник: Угорщина. Вага: 1 кг. Паковання: фольгований вакуумний пакет із клапаном. Кількість у ящику: 12 шт. Термін зберігання: 24 міс. Обладнання: ідеальний для кавоварок еспресо, крапельних а також автоматичних кавомашин.Видатною кавою Bravos Classic насолоджуються у всьому світі, а в Угорщині з неї починають день. Ідеальне поєднання всіх якостей справжньої кави роблять її неповторною. Ця міцна й оксамитова суміш має дух Південної Америки та серце чорної Африки. Добірні зерна робусти — родом з Африки — надають напою насиченості та шоколадного аромату, а високогірна арабіка, вирощена в тропічній зоні Африки, Азії та Латинської Америки, дає незвичайну м'якість. Завдяки вдалому співвідношенню купажу зерен, в одній чашці кави міститься достатня кількість кофеїну, щоб розбудити Вас зранку, або ж продовжити бадьорість духу впродовж усього дня. Це чудовий варіант для приготування традиційної кави еспресо, капучино, лате. Еспресо виходить із густою стійкою пінкою і чітко окресленим смаком і тривалим посвішенням. Кава Bravos Classic має чудовий баланс смаку, аромату та розміру зерен. Для поціновувачів інтенсивної міцної кави, якісний, натуральний за приємною ціною. Склад: Арабіка — 30% Робуста — 70% Сорт кави: перша. Ступінь обсмажування зерен: темна. Вміст кофеїну: високий. Походження зерна: Бразилія, Латинська Америка, Азія, Африка. Країна-виробник: Угорщина. Вага: 1 кг. Паковання: фольгований вакуумний пакет із клапаном. Кількість у ящику: 12 шт. Термін зберігання: 24 міс. Обладнання: ідеальний для кавоварок еспресо, крапельних а також автоматичних кавомашин.Видатною кавою Bravos Classic насолоджуються у всьому світі, а в Угорщині з неї починають день. Ідеальне поєднання всіх якостей справжньої кави роблять її неповторною. Ця міцна й оксамитова суміш має дух Південної Америки та серце чорної Африки. Добірні зерна робусти — родом з Африки — надають напою насиченості та шоколадного аромату, а високогірна арабіка, вирощена в тропічній зоні Африки, Азії та Латинської Америки, дає незвичайну м'якість. Завдяки вдалому співвідношенню купажу зерен, в одній чашці кави міститься достатня кількість кофеїну, щоб розбудити Вас зранку, або ж продовжити бадьорість духу впродовж усього дня. Це чудовий варіант для приготування традиційної кави еспресо, капучино, лате. Еспресо виходить із густою стійкою пінкою і чітко окресленим смаком і тривалим посвішенням. Кава Bravos Classic має чудовий баланс смаку, аромату та розміру зерен. Для поціновувачів інтенсивної міцної кави, якісний, натуральний за приємною ціною. Склад: Арабіка — 30% Робуста — 70% Сорт кави: перша. Ступінь обсмажування зерен: темна. Вміст кофеїну: високий. Походження зерна: Бразилія, Латинська Америка, Азія, Африка. Країна-виробник: Угорщина. Вага: 1 кг. Паковання: фольгований вакуумний пакет із клапаном. Кількість у ящику: 12 шт. Термін зберігання: 24 міс. Обладнання: ідеальний для кавоварок еспресо, крапельних а також автоматичних кавомашин.Видатною кавою Bravos Classic насолоджуються у всьому світі, а в Угорщині з неї починають день. Ідеальне поєднання всіх якостей справжньої кави роблять її неповторною. Ця міцна й оксамитова суміш має дух Південної Америки та серце чорної Африки. Добірні зерна робусти — родом з Африки — надають напою насиченості та шоколадного аромату, а високогірна арабіка, вирощена в тропічній зоні Африки, Азії та Латинської Америки, дає незвичайну м'якість. Завдяки вдалому співвідношенню купажу зерен, в одній чашці кави міститься достатня кількість кофеїну, щоб розбудити Вас зранку, або ж продовжити бадьорість духу впродовж усього дня. Це чудовий варіант для приготування традиційної кави еспресо, капучино, лате. Еспресо виходить із густою стійкою пінкою і чітко окресленим смаком і тривалим посвішенням. Кава Bravos Classic має чудовий баланс смаку, аромату та розміру зерен. Для поціновувачів інтенсивної міцної кави, якісний, натуральний за приємною ціною. Склад: Арабіка — 30% Робуста — 70% Сорт кави: перша. Ступінь обсмажування зерен: темна. Вміст кофеїну: високий. Походження зерна: Бразилія, Латинська Америка, Азія, Африка. Країна-виробник: Угорщина. Вага: 1 кг. Паковання: фольгований вакуумний пакет із клапаном. Кількість у ящику: 12 шт. Термін зберігання: 24 міс. Обладнання: ідеальний для кавоварок еспресо, крапельних а також автоматичних кавомашин.
Gimoka Gran Bar - купаж добірних зерен бразильської Арабіки і африканської робусти, що дає інтенсивний щільний смак, легкий пряний аромат. Нотки кориці і кардамону поєднуються з бурбонською ваніллю і деревним відтінком післясмаку. Gimoka Gran Bar має всі риси неаполітанського еспресо - терпкий, темного обсмаження, приємна гірчинка і чудова пінка.
Склад: 50% Арабіка, 50% Робуста.
кошик
Головна
контакти
740 грн
750 грн
202 грн
195 грн
155 грн
600 грн
637 грн
550 грн
120 грн
45 грн
215 грн
165 грн
150 грн
295 грн
300 грн
455 грн
220 грн
55 грн
125 грн
145 грн
95 грн
75 грн